Bestyrelsesmedlemmerne

For at kontakte bestyrelsen skriv til bestyrelse@danskehamsterejere.dk

Formand

Mia Kokholm Ulvmose

Jeg er fra Hillerød, og har haft Ulvmoses hamsteropdræt siden foråret 2014. Alle 5 arter af hamstere i Danmark har været indenfor opdrættetes døre, men lige nu opdrætter jeg guldhamstere, vinterhvide dværghamstere og kinesisk hamster. Når tiden ikke går med opdræt, er jeg klinikassistent på en tandklinik på Nørrebro i hverdagene, og bartender i weekenderne.

 


Næstformand

Anne Rasmussen

Jeg er fra Jyllinge på Sjælland.
Jeg startede mit opdræt – Rasholm’s Hamsteropdræt – i 2014 og opdrætter kun vinterhvide dværghamstere. Til hverdag arbejder jeg som lægesekretær på Nordsjællands Hospital. Jeg er gift og har en teenager datter.

 


Kasserer

Heidi Charlotte Højgaard

Jeg er er uddannet miljøbiolog og miljøplanlægger. Jeg bor i Kongens Lyngby og har Nightangels hamsteropdræt, Jeg har været opdrætter siden 2008, og har igennem tiden haft alle arterne i opdrættet. På nuværende tidspunkt er fokuset vinterhvid dværghamstere og guldhamstere.

 


Stambogsfører

Kenneth Worm

Jeg er uddannet dyrepasser, og har arbejdet som sådan i over 30 år. Jeg bor i Gladsaxe og har Danmarks ældste hamsteropdræt “kwo’s hamstere”, der startede i 1988 (navnet kom til i 2005). Opdrættet fokuserer på vinterhvide og campbells dværghamstere af rene linjer. Men de tre andre arter er også repræsenteret her, plus en enkelt musehamster.

 


Bestyrelses-medlem

Christina Linde

Jeg bor ved Skjern i Vestjylland.
Til dagligt arbejder jeg som sygeplejerske og har siden 2012 haft Lindes Hamsteri, hvor jeg har opdrættet flere arter, men lige nu opdrættes der kun vinterhvide dværghamstere

Luk menu